петък, 30 октомври 2015 г.

Премиерът е с действителна орисия на политическо камикадзеДнес 30 октомври 2015 г. Министерският съвет на Република България одобри проекта за държавен бюджет за 2016 г.
Факт е, наново Министерството на финансите не зачита ползвана сгрешена парична система и работи с прокризисен бюджет, който подсигурява ескалиране на кризи дългов рак.

Пример: Кризата дългов рак на „КТБ” АД.

Все още обществеността не знае, че незавършената парична реформа за употреба на незлатни пари е държавна грешка и премиерът е със съдба на жертва.
Сега първият министър е предразположен за крушение. Той е в специфично състояние на обреченост. Даже същият да е с най-добрите министри, заповядва с неограничена власт, има абсолютни доверие и подкрепа е с предпоставки за силен развой на дългов рак. Кабинетът, колкото по-резултатно изпълнява обещания за икономически ръст, толкова обстановката е по-подходяща за кризи дългов рак. При тези условия, и най-добрият премиер е с действителна орисия на политическо камикадзе. Обусловеността на първият министър от незавършена реформа е пряка. Без подобрение при парична система министър-председателят ще е поразен.
Ако не се допускаше тази държавна грешка Република България нямаше да има наличните дългове.
Истината е, за успешна политическа дейност е необходим подобрен бюджет.

Бележка: Кризата дългов рак е с установима щета проблемен дълг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар