петък, 14 юни 2024 г.

За очакваното правителство

 

Нямането на необходима грамотност на министъра на финансите осигурява неограничавани вреди от неизпълнени задължения за дългове. Възникващите щети от дълговете причиняват провал на правителството. Мнозина коментират последици с мълчание за причини.

 

Следващого правителство ще започне работа при условия да няма общо противодействие срещу щети от дългове. Политическото пренебрегване на държавния пропуск поразява националното стопанство. Министрите са жертви на политическата сгрешеност.

Сега държавният бюджет е без необходими приходи и има увеличени разходи. Сгрешеният бюджет подсигурява инфлация. За отлагане на националния крах, правителството взима заеми за плащане на загуби от своя пропуск. Днешният държавен дълг е последица от финансова неправилност. Сътворените вреди осигуряват политическия провал на правителството.

Актуалните политически проблеми са преодолими. Подобрението общо противодействие срещу щети от дългове осигурява държавен бюджет с допълнителни полезни приходи и намалени разходи. Проблемът „Държавен дълг“ е разрешим. Възможно е правителство с устойчив държавен растеж.

Защо политиците са с изяви за запазване на държавната неправилност?

Коя е причината обществеността да е с мълчание как възникнали вреди от дългове провалят правителството?

Кога ще се въведе националната полезност общо противодействие срещу щети от дългове?

 

Иван Митев – икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар