вторник, 27 август 2024 г.

Потайността на служебното правителство

 

Днес, 27 август 2024 година, служебното правителство положи клетва.

Актуалното за ситуацията:

Щетите от неизпълнени задължения за дългове пречат за устойчиво национално развитие.

Служебното правителство е с потайност, че министърът на финансите няма необходима грамотност за длъжността. Слабостта подсигурява за неограничавани щети от неизпълнени задължения за дългове. Вредите поради нямане на необходима обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове причиняват национален стопански крах.

Кратко за служебното правителство:

Служебното правителство наследява прилагането на осигуряващи вреди неправилни частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове. Финансовата сгрешеност подпомага за вреди от неизпълнени задължения за дългове. Грешното поведение поразява националното стопанство. Министрите са жертви на сгрешеността.

Щетите от въведената неправилна обществена защита на покупателната способност на националната валута осигуряват на служебното правителство политически провал.

За отлагане на националния крах, правителството взима заеми за плащане на щети от своята слабост. Днешният дълг на правителството е последица от финансов пропуск.

При всеки резултат от изборите, всички сме жертви на държавната сгрешеност.

Добрата новина е: употребата на прекратяващата вреди обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове подсигурява за устойчив национален растеж.

За обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове е възможна употреба на: (1) Неправилните частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове или (2) Полезната обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове.

Защо държавната власт запазва създаващите вреди неправилни частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове?

Коя е причината за обществено мълчание за потайноста как нямането на необходима грамотност на министърът на финансите подсигурява за неограничавани щети на националното стопанство?

Кога ще се въведе жизнената необходимост за обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове?

 

Иван Митев – икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар