вторник, 27 август 2024 г.

Потайността на служебното правителство

 

Днес, 27 август 2024 година, служебното правителство положи клетва.

Актуалното за ситуацията:

Щетите от неизпълнени задължения за дългове пречат за устойчиво национално развитие.

Служебното правителство е с потайност, че министърът на финансите няма необходима грамотност за длъжността. Слабостта подсигурява за неограничавани щети от неизпълнени задължения за дългове. Вредите поради нямане на необходима обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове причиняват национален стопански крах.

Кратко за служебното правителство:

Служебното правителство наследява прилагането на осигуряващи вреди неправилни частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове. Финансовата сгрешеност подпомага за вреди от неизпълнени задължения за дългове. Грешното поведение поразява националното стопанство. Министрите са жертви на сгрешеността.

Щетите от въведената неправилна обществена защита на покупателната способност на националната валута осигуряват на служебното правителство политически провал.

За отлагане на националния крах, правителството взима заеми за плащане на щети от своята слабост. Днешният дълг на правителството е последица от финансов пропуск.

При всеки резултат от изборите, всички сме жертви на държавната сгрешеност.

Добрата новина е: употребата на прекратяващата вреди обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове подсигурява за устойчив национален растеж.

За обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове е възможна употреба на: (1) Неправилните частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове или (2) Полезната обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове.

Защо държавната власт запазва създаващите вреди неправилни частични обществени защити на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове?

Коя е причината за обществено мълчание за потайноста как нямането на необходима грамотност на министърът на финансите подсигурява за неограничавани щети на националното стопанство?

Кога ще се въведе жизнената необходимост за обща обществена защита на покупателната способност на националната валута срещу щети от неизпълнени задължения за дългове?

 

Иван Митев – икономист

събота, 10 август 2024 г.

Вероятно е, следващият министър-председател е със съдба на политическа жертва

 

Президентът генерал Румен Радев определи госпожа Горица Грънчарова-Кожарева за кандидат на служебен министър-председател. Същата е заместник-председател на Сметната палата от 2015 година.

Същественото е, че сега министърът на финансите няма необходима грамотност за длъжността. Слабостта подсигурява за щети от неизпълнени задължения за дългове. Същите причиняват провал на правителството.

Какво да очакваме за следващия премиер?

Госпожа Горица Грънчарова-Кожарева ще наследи прилагане на осигуряващи вреди частични закрили срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове. Финансовата неправилност подпомага за вреди от без закрила срещу щети дългове. Грешното поведение поразява националното стопанство. Министър-председателят е жертва на сгрешеността.

Щетите от неправилната закрила срещу щети от неизпълнени задължения за дългове осигуряват на правителството политически провал. За отлагане на националния крах, правителството взима заеми за плащане на щети от своята слабост. Днешният дълг на правителството е последица от лошата държавна финансова политика.

Добрата новина е: употребата на прекратяваща вреди обща закрила срещу щети от неизпълнени задължения за дългове подсигурява за устойчив национален растеж.

За госпожа Горица Грънчарова-Кожарева е възможно да запази частични закрили срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове или да приложи политика за прилагане на обща закрила срещу щети от неизпълнени задължения за дългове.

Полезно е разкриване на верния отговор на защо държавната власт запазва създаващите щети частични закрили срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове?

Истината е, практиката с частични закрили срещу щети от неизпълнени задължения за съответни дългове осигурява за госпожа Горица Грънчарова-Кожарева съдба на политическа жертва.

Устойчивият политически успех на министър-председателя е възможен с политика за осъществяване на обща закрила срещу щети от неизпълнени задължения за дългове.

 

Иван Митев – икономист

понеделник, 5 август 2024 г.

По собствена воля партия „Има Такъв Народ“ е с неуспешен мандат за правителство

 

Партия „Има Такъв Народ“ пренебрегва, че нямането на необходима грамотност на министъра на финансите осигурява неограничавани вреди от неизпълнени задължения за дългове. Възникващите щети от дълговете причиняват провал на правителството. Мнозина коментират последици с мълчание за причини.

Партия „Има Такъв Народ“ прие мандата при условия, че правителството работи да няма общо противодействие срещу щети от дългове. Политическото пренебрегване на държавния пропуск поразява националното стопанство. Министрите са жертви на политическата сгрешеност.

Партия „Има Такъв Народ“ води преговори с премълчаване, че сега държавният бюджет е без необходими приходи и има увеличени разходи. За достатъчно време, сгрешеният бюджет подсигурява инфлация. За отлагане на националния крах, правителството взима заеми за плащане на загуби от своя пропуск. Днешният държавен дълг е последица от финансова неправилност. Сътворените вреди осигуряват политическия провал на правителството.

Партия „Има Такъв Народ“ можеше да постигне успешен мандат за правителство с политика за преодоляване на актуалните обществени проблеми. Подобрението общо противодействие срещу щети от дългове осигурява държавен бюджет с допълнителни полезни приходи и намалени разходи. Проблемът „Държавен дълг“ е разрешим. Възможно е правителство с устойчив държавен растеж.

Защо партия „Има Такъв Народ“ е с изяви за запазване на държавната неправилност и е с неуспешен мандат за правителство?

Коя е причината обществеността да е с мълчание как възникнали вреди от дългове провалят правителството?

Кога ще се въведе националната полезност общо противодействие срещу щети от дългове?

 

Иван Митев – икономист