сряда, 30 септември 2015 г.

Реиндустриализацията и факторът за кризи дългов рак (част 2)

(Продължение след част 1.)



Съществуват задължения с трудно обслужване. Много проблемни дългове (с оприличим образ на крака на рак) хаотично се инфилтрират в живителни дейности. Някои от тях са предпоставка да се унищожи жизнена среда.

Дълговият рак е с щета проблемен дълг. Той е с признаци и симптоми. Започва с начално развитие на място и вторично разраства във външна среда.

Стопанските кризи са съществували, бушуват в сегашно време, ще се случват в далечно бъдеще. Те винаги принасят лишения. Присъствието им не е задължително. То е доказателство за зависимост. Кризата дългов рак е с установима щета проблемен дълг.

До 2015 г., в стопанство със система с незлатни пари, главната слабост на незлатни пари е с волно давление. Приложението на досегашна официална икономическа кауза не осигурява устойчиво развитие. Злободневни са кризи дългов рак.

Налично е необходимо и достатъчно основание, че главната слабост на незлатни пари подтиква пораждане и развитие на дългов рак. Най-важната опасност са кризи дългов рак. При тях хората са сразявани от причинител, който е с осезаемо превъзходство спрямо други.

Факторът за кризи дългов рак е в стопанство със система с незлатни пари, липса на успешна съпротива срещу вреда от нейни пари.



Пример: В еврозоната, факторът за кризи дългов рак е липса на успешна съпротива срещу вреда от евро. При преустановяване на този пропуск, гръцката държавна криза дългов рак ще е прекратена.




Важно е, какво се случва при реиндустриализация и запазена жизненост на факторът за кризи дългов рак?

Открита е обективна зависимост: В стопанство със система с незлатни пари без закрила от кризи дългов рак, при реиндустриализация, колкото икономическият растеж е повече – толкова създаденият потенциал за кризи дългов рак е по-голям.

(Следва продължение.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар